4 port.
Ingredienser
- 600 g kycklingfiléer
- 1 msk olivolja till stekning
- salt och peppar
Marinad
- 1 - 1 1/2 tsk chilipulver
- 2 pressade vitlöksklyftor
- 2 msk olivolja
Fetacrème
- 1 1/2 dl gräddfil
- 2 msk flytande honung
- 150 g fetaost
Till servering
- 4 tomater
- 1 rödlök
- 65 g salladsmix
- 1 förp stora tortillabröd
Så här gör du
- Strimla och salta kycklingfiléerna.
- Marinad: Blanda ingredienserna till marinaden. Blanda i kycklingstrimlorna. Låt marinera i rumstemperatur 5-10 minuter.
- Fetacrème: Blanda gräddfil och honung. Smula ner fetaosten och rör om.
- Till servering: Skär tomaterna i bitar. Skala och skiva löken. Blanda tomater, lök och sallatsblad i en skål.
- Stek kycklingen i oljan på medelvärme tills den är genomstekt 5-10 minuter, rör om då och då. Smaka av med salt och peppar.
- Låt var och en göra sin egen wrap av brödet, salladen, kycklingen och crèmen.