Idag var det dax igen. Jag bakar det här brödet nästan varje vecka. Det är så grymt gott.
Fick receptet av min syster så jag klar det.
Sofias bröd. Men hon hittade det på internet någonstans.
Sofias bröd. Men hon hittade det på internet någonstans.
2 dl havregryn
5 dl dinkelmjöl fullkorn
1 dl krossade linfrön
1 dl skalade sesamfrön
2 tsk bikarbonat
1 nypa havssalt
Blanda alla de torra ingredienserna noggrant, tillsätt sedan:
5 dl dinkelmjöl fullkorn
1 dl krossade linfrön
1 dl skalade sesamfrön
2 tsk bikarbonat
1 nypa havssalt
Blanda alla de torra ingredienserna noggrant, tillsätt sedan:
1 rivet äpple
3 msk flyttade honung (Jag använder bara 1 msk fasthonung, men ibland har jag ingen hemma så då skippar jag det.)
500 g/ 5 dl kvarg
Blanda ihop; tryck ner i EN bakplåtsklädd brödform in i mitten av ugnen i 45-60 min på 200 grader.
3 msk flyttade honung (Jag använder bara 1 msk fasthonung, men ibland har jag ingen hemma så då skippar jag det.)
500 g/ 5 dl kvarg
Blanda ihop; tryck ner i EN bakplåtsklädd brödform in i mitten av ugnen i 45-60 min på 200 grader.
Jag har den inne i 45 tycker att den blir torr annars :-)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar